TOEGEPAST ONTWERP EN UITVOERING

Spidersigns is meer dan interieurbouw. We onderscheiden ons door onze persoonlijke en inzichtelijke werkwijze, hoge kwaliteit en korte doorlooptijden. Graag stellen we ons voor.

Wij visualiseren uw idee. Voorafgaand aan productie maken we het ontwerp digitaal in 3D, zo kunt u zich een goed beeld vormen van het uiteindelijke resultaat. We kunnen op deze manier een product vormgeven, maar bijvoorbeeld ook een volledig interieur.

Spidersigns ontwerpt en realiseert. Interieur en exterieur,  staal, meubels en kantoorinrichting. Ook hebben we expertise op het gebied van groenontwerp.
We nodigen u graag uit om ons portfolio te bekijken.

Spidersigns beschikt over een eigen werkplaats, makers en ontwerper. Zo zijn we in staat hoge kwaliteit te leveren en korte doorlooptijden te realiseren.

Marcel van de Kimmenade is de oprichter van Spidersigns. Zijn kennis en ervaring is gebaseerd op een schat aan ervaring, veel gevoel voor de wensen van de klant, smaak, materiaalkennis en ruimtelijk inzicht. Marcel was eigenaar van een kunstgalerie in Amsterdam, daarnaast legde hij zich toe op product-ontwikkeling. Met name op het gebied van meubels en verlichting, en het verzorgen van zakelijke presentaties. Door de toenemende vraag vanuit fabrikanten, particulieren en bedrijven in het zuiden van het land trok Marcel begin jaren negentig terug naar Eindhoven en begon Spidersigns.

 

spidersigns_inOne_big